De Kolonisten van Catan Scenario De Wereldwonderen

€14,99 Incl. btw
Op voorraad (2)
Ook af te halen in onze fysieke winkel
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €100
  • Verzendkosten €4.95 binnen Nederland
De kolonisten op Catan leiden eigenlijk maar een saai leven. Een incidentele aanval van zeerovers of barbaren, een uitstapje naar Oceanië en de Nieuwe Wereld of een historische simulatie van het gevecht om Troje of de veldtocht van Alexander de Grote is alles wat ze meemaken. Maar dat wordt anders. Nieuwe scenario's schudden het gezapige eilandje wakker.

Om dit scenario te kunnen spelen zijn het basisspel en "De Zeevaarders van Catan" vereist. Soms kan een scenario ook in combinatie met "Steden & Ridders" worden gespeeld.

De Wonderen van Catan
Ook op Catan groeit de wens om in de geschiedenisboeken te worden opgenomen. Daarvoor moeten indrukwekkende monumenten en gebouwen worden neergezet. Natuurlijk bepaalt de architect zelf welk wonder hij wil neerzetten. Elk ervan heeft zijn eigen unieke voordelen. Normaal worden kolonisten van Catan gewaardeerd om hun vorderingen op het gebied van ontwikkeling en bouw van dorpen en steden. Wonderen hebben echter een aparte status. Zonder de bouw van een wonder blijf je voor altijd een nobody...

Deze uitbreiding is alleen te gebruiken bij de eerste versie: De Kolonisten van Catan (EAN 4002051684617).
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »