Over ons


Wie zijn wij


Bordspellen-online.nl is een webshop dat gespecialiseerd is in bordspellen en legpuzzels. Bordspellen-online is onderdeel van het grotere concern ABCToys te Woudenberg. ABCToys heeft in Woudenberg een fysieke winkel geopend, waar de online producten van de bordspellen webshop naast alle andere artikelen van ABCToys te zien en te koop zijn.

ABCToys is allereerst bekend met de winkel verkoop van Playmobil en LEGO en heeft tegelijkertijd zijn verkoop uitgebreid met een online webshop voor onze producten.

Later hebben wij daar een groot assortiment aan loopfietsjes, van alle grote merken aan toegevoegd, deze zijn ook in onze winkel in Woudenberg te zien. Ook voor deze producten hebben wij onlineshop gemaakt. Genaamd loopfiets-online.nl.

En sinds kort zijn onze bordspellen en legpuzzels bij gekomen. Wij hebben geprobeerd stap voor stap en per artikelsoort, met alle zorg en ook in deze volgorde ons specialist te maken in de verkoop en advies van deze artikelen.

Ons team is daarom steeds bezig om te kijken wat de ontwikkelingen zijn in onze branche en daarbij wordt ook zeker gekeken naar de vraag van onze klanten.

Wij weten ook zeker dat dit de kracht is van ons succes. Daarom zijn wij er in geslaagd zijn om dit mooie bedrijf, met zijn zorgvuldig gekozen producten in Woudenberg gerealiseerd te krijgen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »