Disclaimer

Dit is de disclaimer behorende bij de website www.Bordspellen-online.nl


Algemeen
ABC Toys.nl (KvK nr 32085836), hierna te noemen abctoys.nl, verleent u hierbij toegang tot www.abctoys.nl (de Website) en nodigt u uit het aangeboden te kopen. abctoys.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
abctoys.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met abctoys.nl.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij abctoys.nl en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van abctoys.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »